Menu

#flowermohairscrunchie

En feminin og smuk scrunchie strikket i mohair i et viftemønster, der får scrunchien til at ligne en blomst. Strik af dine garnrester i farver, der passer til dine yndlingssweatre og veste i strik.

Det er detaljen, der tæller! En strikket mohairscrunchie sætter prikket over i’et – og ekstrameget, når scrunchien er strikket i et smukt og fint viftemønster, der får hårpynten til et ligne en blomst. Og helt ærligt: Mohairscrunchies må nødvendigvis være en del af enhver strikkers garderobe.

Du kan strikke din #flowermohairscrunchie på en dag af dine garnrester og i lige præcis den farve, du synes er allersmukkest.

Strik også scrunchien som gave til din veninde, dit barnebarn eller din datter – hun bliver med garanti glad.

Flower mohairscrunchie på arm
Scrunchie med viftemønster

#flowermohairscrunchie

Smukke scrunchies i mohair
Scrunchie strikket i mohair
Solopgang
Mohairscrunchie på arm

En mohairscrunchie i fint kniplingsstrik

Mohairscrunchien strikkes med magic loop, på en kort rundpind (40 cm) eller på strømpepinde. Der strikkes rundt i et mønster, der til sidst folder sig ud som en vifte, og når scunchien er færdig, ligner den næsten en blomst.

#flowermohairscrunchie er et hyggeligt lille strikkeprojekt, og når først man har strikket den første, kan man slet ikke lade være med lige at strikke et par stykker til.


Flower Mohairscrunchie - strikkemønster
Mønstret på Flower Mohairscrunchie
Strik selv Flower Mohairscrunchie

Flower Mohairscrunchie

kr.20,00

Denne opskrift er på dansk.

Flower Mohairscrunchie er en smuk og feminim hårscrunchie, som strikkes i et fint viftemønster i én tråd mohair. Kan strikkes i et stykke restegarn.

Flower Mohairscrunchie strikkes i ét stykke rundt på rundpind med magic loop-teknik eller, alternativt, med strømpepinde eller en lille rundpind (40 cm). Scrunchien strikkes udefra og ind mod midten med et fint viftemønster og syes derefter sammen om en hårelastik.

Du kan også finde opskriften på Flower Mohairscrunchie som medlem af Yarnbook (Affiliatelink – hvilket betyder, at jeg får en lille kommission, hvis du opretter dig som medlem). Du kan prøve Yarnbook  gratis i 7 dage med ubegrænset adgang til mere end 600 strikke- og hækleopskrifter.

Kategori:

Beskrivelse

Flower Mohairscrunchie

Størrelse: One size Strikkefasthed: 22 masker x 32 pinde i glatstrik på pind 3,5 mm = 10 x 10 cm. Vejledende pinde: Rundpind 3,5 mm (60 eller 80 cm) ved magic loop-teknik, alternativt lille rundpind 3,5 mm (40 cm) eller strømpepinde 3,5 mm. Mål: ca. 16 cm i diameter på det bredeste sted. Garnforslag: 5 g Silk Mohair, fx Tilia fra Filcolana (25 g = 200 m). Tilbehør: En hårelastik, der ikke sprænger ved brug. Sværhedsgrad: let til middel. Opskriften sendes som PDF-fil til din mail.