Menu

#flowermohairscrunchie

En feminin og smuk scrunchie strikket i mohair i et viftemønster, der får scrunchien til at ligne en blomst. Strik af dine garnrester i farver, der passer til dine yndlingssweatre og veste i strik.

Det er detaljen, der tæller! En strikket mohairscrunchie sætter prikket over i’et – og ekstrameget, når scrunchien er strikket i et smukt og fint viftemønster, der får hårpynten til et ligne en blomst. Og helt ærligt: Mohairscrunchies må nødvendigvis være en del af enhver strikkers garderobe.

Du kan strikke din #flowermohairscrunchie på en dag af dine garnrester og i lige præcis den farve, du synes er allersmukkest.

Strik også scrunchien som gave til din veninde, dit barnebarn eller din datter – hun bliver med garanti glad.

Flower mohairscrunchie på arm
Scrunchie med viftemønster

#flowermohairscrunchie

Smukke scrunchies i mohair
Scrunchie strikket i mohair
Solopgang
Mohairscrunchie på arm

En mohairscrunchie i fint kniplingsstrik

Mohairscrunchien strikkes med magic loop, på en kort rundpind (40 cm) eller på strømpepinde. Der strikkes rundt i et mønster, der til sidst folder sig ud som en vifte, og når scunchien er færdig, ligner den næsten en blomst.

#flowermohairscrunchie er et hyggeligt lille strikkeprojekt, og når først man har strikket den første, kan man slet ikke lade være med lige at strikke et par stykker til.


Flower Mohairscrunchie - strikkemønster
Mønstret på Flower Mohairscrunchie
Strik selv Flower Mohairscrunchie

Flower Mohairscrunchie

kr.20,00

Denne opskrift er på dansk.

Flower Mohairscrunchie er en smuk og feminim hårscrunchie, som strikkes i et fint viftemønster i én tråd mohair. Kan strikkes i et stykke restegarn.

Flower Mohairscrunchie strikkes i ét stykke rundt på rundpind med magic loop-teknik eller, alternativt, med strømpepinde eller en lille rundpind (40 cm). Scrunchien strikkes udefra og ind mod midten med et fint viftemønster og syes derefter sammen om en hårelastik.

Kategori:

Beskrivelse

Flower Mohairscrunchie

Størrelse: One size Strikkefasthed: 22 masker x 32 pinde i glatstrik på pind 3,5 mm = 10 x 10 cm. Vejledende pinde: Rundpind 3,5 mm (60 eller 80 cm) ved magic loop-teknik, alternativt lille rundpind 3,5 mm (40 cm) eller strømpepinde 3,5 mm. Mål: ca. 16 cm i diameter på det bredeste sted. Garnforslag: 5 g Silk Mohair, fx Tilia fra Filcolana (25 g = 200 m). Tilbehør: En hårelastik, der ikke sprænger ved brug. Sværhedsgrad: let til middel. Opskriften sendes som PDF-fil til din mail.