Menu

Knitamore Pure Merino / / Very Berry

kr.190,00

Knitamore håndfarvet Pure Merino // Very Berry er et 100 % rent merinouldgarn i en blød kvalitet farvet i mauve og pink “bærfarver”.

Knitamore Pure Merino er et virkelig lækkertog blødt kvalitetsgarn i superwash merinould, der er håndfarvet i små portioner. Pure Merino egner sig fortrinligt til sweatre og bluser – gerne i selvskab med en følgetråd af Silk Mohair – og til tørklæder, huer, vanter og børnestrik.

Garnet er farvet i mindre portioner – typisk i en mængde af 300-500 g – og al farve lægges på i hånden. Garnet sælges i fed af 100 g. Når du køber garn til et projekt, så husk at bestille nok garn, da en ny indfarvning altid vil blive en smule forskellig fra den første.

Prisen er pr. fed (100 g)

Om garnet:

100 % superwash merinould

Løbelængde: 400 m pr. 100 g

4/16 nm 4-trådet

Garnet kommer i fed à 100 g

Pind 2,5-3 (strikkefasthed: 27-32 m på 10 cm)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 15 Kategori:

Beskrivelse

NÅR DU STRIKKER MED HÅNDFARVET GARN

Håndfarvet garn er lavet af menneskehænder, og derfor er farven altid ujævn fordelt i garnet. Det er netop det, der går håndfarvet garn så smukt og unikt og charmerende.

Når du strikker med håndfarvet garn, skal du derfor være opmærksom at få en fin og tilfældig udseende farvefordeling i din strik. Der vil ofte være gentagne farveforløb af en vis længde, som kan variere, således, at der nogle steder vil være længere forløb, hvor der ikke er så meget farve som andre steder.

UNDGÅ POOLING

Når farver samler sig mere eller mindre samme sted i dit strik, kalder man det pooling. Pooling optræder, når farveforløbet på garnfedet strækker sig over en længde, der tilfældigt svarer til en omgang i dit strik. Det kan man ikke beregne på forhånd og vil ikke optræde hver gang, du strikker med håndfarvet garn, men for at undgå pooling, anbefales det at altid at strikke med to nøgler/fed på skift. Da hvert fed er forskelligt farvet, undgår du derved pooling.