Menu

Knitamore Silk Mohair / / Æblekind

kr.200,00

Knitamore Silk Mohair Æblekind har et frisk og forårsagtigt udtryk med en blanding af pink og grønne farver.

Knitamore Silk Mohair er et luftigt, silkeblødt og eksklusivt garn, der er håndfarvet i små portioner. Silk Mohair egner sig fortrinligt som følgetråd sammen med en anden garn eller kan strikkes i flere tråde, som giver det færdige strik et let, fint og udsøgt udtryk.

Garnet er farvet i mindre portioner – typisk i en mængde af 200-250 g – og al farve lægges på i hånden. Garnet sælges i fed af 50 g. Når du køber garn til et projekt, så husk at bestille nok garn, da en ny indfarvning altid vil blive en smule forskellig fra den første.

Prisen er pr. fed (50 g)

Om garnet:

72% kid mohair / 28 % silke
Løbelængde: 420 m pr. 50 g
Garnet kommer i fed à 50 g
Pind 2,5-5
Håndvask – tørres liggende

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 11 Kategori:

Beskrivelse

NÅR DU STRIKKER MED HÅNDFARVET GARN

Håndfarvet garn er lavet af menneskehænder, og derfor er farven altid ujævn fordelt i garnet. Det er netop det, der går håndfarvet garn så smukt og unikt og charmerende.

Når du strikker med håndfarvet garn, skal du derfor være opmærksom at få en fin og tilfældig udseende farvefordeling i din strik. Der vil ofte være gentagne farveforløb af en vis længde, som kan variere, således, at der nogle steder vil være længere forløb, hvor der ikke er så meget farve som andre steder.

UNDGÅ POOLING

Når farver samler sig mere eller mindre samme sted i dit strik, kalder man det pooling. Pooling optræder, når farveforløbet på garnfedet strækker sig over en længde, der tilfældigt svarer til en omgang i dit strik. Det kan man ikke beregne på forhånd og vil ikke optræde hver gang, du strikker med håndfarvet garn, men for at undgå pooling, anbefales det at altid at strikke med to nøgler/fed på skift. Da hvert fed er forskelligt farvet, undgår du derved pooling.