Menu

#suryayogasocks

De fineste og blødeste yogasokker, som er nemme at strikke. Yogasokkerne er enkle med et lækkert og eksklusivt udseende, der passer til ethvert yoga-outfit! #suryayogasocks er nemme og hurtige at strikke – både til dig selv eller som gave til en yogi.

Bløde og lækre! #suryayogasocks er de skønneste yogasokker med hul til hælen, som kan bruges i yogatimen eller træningstimen. Yogasokkerne sidder løst omkring anklerne, hvor de falder naturligt til med små folder, og skaftet kan laves i den længde, man ønsker, når blot man er opmærksom på et evt. øget garnforbrug.

Yogasokkerne varmer dejligt og er skønne at tage på udover yogabukserne eller yogadragten. Eller bare hverdagstøjet.

#suryayogasocks strikkes i dobbelt perlestrik med smalle ribkanter i hver ende. Sokkerne strikkes i ét stykke på rundpind med magic loop-teknik. Alternativt kan de strikkes på strømmepinde i samme pindstørrelse.

Fodstykket strikkes, så det passer nøjagtigt til svangen, og har du en fod, der kræver et kortere eller længere fodstykke, kan du nemt justere, så sokkerne kommer til at passer dig perfekt.

Surya er navnet for solen på sanskrit.

Surya Yoga Socks
Camel-farvede yogasokker

#suryayogasocks

Surya Yoga Socks i stak
Surya Yoga Socks
Råhvide yogasokker

Dobbelt perlestrik

#suryayogasocks strikkes i dobbelt perlestrik i blød kamel-uld sammen med en tråd Silk Mohair, men kan sagtens strikkes i andre garnkvaliteter. Yogasokkerne på billederne er strikket i en tråd Nova fra Lang Yarn i farverne grå, camel og råhvid sammen med en tråd silk mohair fra Isager garn i matchende farver.

Yogasokkerne er lette at strikke og kan strikkes af både nybegyndere og mere erfarne strikkere. Sokkerne er et hyggeligt strikkeprojekt, som kommer hurtigt af pindene.


Strikkede yogasokker

Surya Yoga Socks
Bregne
Surya Yoga Socks

Surya Yoga Socks

kr.20,00

Denne opskrift er på dansk.

Fine og hurtigtsstrikkede yogasokker til en dedikeret yogi eller blot til træning og hygge. Surya betyder sol på sanskrit og navnet er en stille hyldest til den varme og velvære både yoga og hjemmestrikkede yogasokker giver.

Yogasokkerne har et enkelt og stilfuldt udtryk og kan nemt tilpasses netop dine fødder både i skaftet, fodstykket og i omkreds.

Yogasokkerne strikkes rundt i ét stykke på rundpind med magic loop-teknik. Alternativt strikkes med strømpepinde. Først strikkes en lille ribkant. Herefter fortsættes der rundt i dobbelt perlestrik, til skaftet har den ønskede længde. Så laves hul til hælen og fodstykket strikkes, så det passer nøjagtigt til foden. Arbejdet sluttes af med en lille ribkant som i starten.

Læs mere om størrelser i beskrivelsen længere nede på siden og se flere billeder af sokkerne her.

 

Kategori:

Beskrivelse

Surya Yoga Socks – bløde og lækre yogasokker

Størrelse: S (M) L Strikkefasthed:24 masker x 41 pinde i dobbelt perlestrik på pind 2,5 mm = 10 x 10 cm. Vejledende pinde: Rundpind 2,5 mm (80 cm) ved magic loop-teknik, alternativt strømpepinde 2,5 mm. Mål: Længde: 22 cm, bredde: 10,5 (12) 13,5 cm, fodstykke: 7 (7,5) 7,5 cm. Om størrelserne: Yogasokkerne sidder løst omkring anklerne, hvor de falder naturligt til med små folder. Vælg den størrelse, der passer med omkredsen på din ankel og det nederste af skinnebenet. Strikker du til et barn, kan du med fordel vælge den mindste størrelse. Yogasokkerne kan strikkes længere, men vær da opmærksom på, at du vil have et større garnforbrug. Fodstykket skal passe nøjagtigt til din svang og må ikke dække hverken fodballe eller hæl. Mål din svang og strik fodstykket i en længde, der passer til din fod. Garnforslag: ca. 20 (25) 30-35 g Nova fra Lang Yarn (25 g = 180 m) strikkes sammen med ca. 10 (12) 15 g silk mohair, fx Isager Silk Mohair (25 g = 212 m). Opskriften sendes som PDF-fil til din mail.