Menu

Knitamore Lammeuld / / Gyldent efterår

kr.130,00

Knitamore ren lammeuld i farven Gyldent efterår er det smukkeste håndfarvede uldgarn med et farvespil i gyldne efterårsfarver med nuancer af rødbrun.

Knitamore ren lammeuld er et luftigt og lækkert uldgarn, der er håndfarvet i små portioner. Lammeulden kan strikkes i en enkelt tråd eller 2-3 trådesammen, eller den kan strikkes med en følgetråd, fx silk mohair.

Garnet er farvet i mindre portioner – typisk i en mængde af 200-400 g – og al farve lægges på i hånden. Garnet sælges i fed af 100 g. Når du køber garn til et projekt, så husk at bestille nok garn, da en ny indfarvning altid vil blive en smule forskellig fra den første.

Prisen er pr. fed (100 g)

Om garnet:

100% ren lommeuld
Løbelængde: 350 m pr. 100 g
Garnet kommer i fed à 100 g
Pind 3-4,5 mm
Håndvask – tørres liggende

Garnet passer sammen med Knitamore Silk Mohair // Gyldent efterår.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 26 Kategori:

Beskrivelse

NÅR DU STRIKKER MED HÅNDFARVET GARN

Håndfarvet garn er lavet af menneskehænder, og derfor er farven altid ujævn fordelt i garnet. Det er netop det, der gør håndfarvet garn så smukt og unikt og charmerende.

Når du strikker med håndfarvet garn, skal du derfor være opmærksom at få en fin og tilfældig udseende farvefordeling i din strik. Der vil ofte være gentagne farveforløb af en vis længde, som kan variere, således, at der nogle steder vil være længere forløb, hvor der ikke er så meget farve som andre steder.

UNDGÅ POOLING

Når farver samler sig mere eller mindre samme sted i dit strik, kalder man det pooling. Pooling optræder, når farveforløbet på garnfedet strækker sig over en længde, der tilfældigt svarer til en omgang i dit strik. Det kan man ikke beregne på forhånd og vil ikke optræde hver gang, du strikker med håndfarvet garn, men for at undgå pooling, anbefales det at altid at strikke med to nøgler/fed på skift. Da hvert fed er forskelligt farvet, undgår du derved pooling.

Du kunne også være interesseret i...