Menu

Knitamore Merino Cashmere Silk / / Blush

kr.200,00

Knitamore håndfarvet Merino Cashmere Silk // Blush er et smukt og glansfuldt garn, som changerer i en variation af fine ferskenfarver. Ferskenblomst, ferskenskin og ferskenhud – med en lille smule abrikos.

Knitamore Merino Cashmere Silk er et silkeblødt og eksklusivt garn, der er håndfarvet i små portioner. Her er der tale om en luksusmerino, som har en meget smuk glans og samtidigt er helt utrolig blødt og lækkert. Merino Cashmere Silk kan strikkes alene eller med en følgetråd som fx Silk Mohair.

Garnet er farvet i mindre portioner – typisk i en mængde af 300-400 g – og al farve lægges på i hånden. Garnet sælges i fed af 100 g. Når du køber garn til et projekt, så husk at bestille nok garn, da en ny indfarvning altid vil blive en smule forskellig fra den første.

Prisen er pr. fed (100 g)

Om garnet:

70% superwash merino / 20% silke / 10% cashmere
Løbelængde: 400 m pr. 100 g
Garnet kommer i fed à 100 g
Pind 2,5-3
Håndvask – tørres liggende

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 19 Kategori:

Beskrivelse

NÅR DU STRIKKER MED HÅNDFARVET GARN

Håndfarvet garn er lavet af menneskehænder, og derfor er farven altid ujævn fordelt i garnet. Det er netop det, der går håndfarvet garn så smukt og unikt og charmerende.

Når du strikker med håndfarvet garn, skal du derfor være opmærksom at få en fin og tilfældig udseende farvefordeling i din strik. Der vil ofte være gentagne farveforløb af en vis længde, som kan variere, således, at der nogle steder vil være længere forløb, hvor der ikke er så meget farve som andre steder.

UNDGÅ POOLING

Når farver samler sig mere eller mindre samme sted i dit strik, kalder man det pooling. Pooling optræder, når farveforløbet på garnfedet strækker sig over en længde, der tilfældigt svarer til en omgang i dit strik. Det kan man ikke beregne på forhånd og vil ikke optræde hver gang, du strikker med håndfarvet garn, men for at undgå pooling, anbefales det at altid at strikke med to nøgler/fed på skift. Da hvert fed er forskelligt farvet, undgår du derved pooling.