Menu

Oliva Totebag

kr.45,00

Denne opskrift er på dansk.

Den fineste projekttaske strikket i vævestrik med stoffor, lommer til strikkegrejet og bindebånd til at trække tasken sammen med. Tasken er perfekt, når du skal transportere og opbevare dit strikketøj, men kan også bruges som toilettaske.

Oliva Totebag strikkes rundt på enten rundpind eller med strømpepinde i vævestrik. Først strikkes bundstykket frem og tilbage i mønster 1, hvorefter der samles masker op hele vejen rundt om bunden. Herfra strikkes der rundt i mønster 2. Ved toppen af tasken deles arbejdet i to dele, som strikkes færdige hver for sig i mønster 1 og afsluttes med en glatstrikket kant, der ombukkes og syes sammen til sidst. Denne kant fungerer som løbegang til en stofsnor til at trække tasken sammen. Foret med lommer syes først sammen på maskine og derefter monteres det i tasken.

Læs mere om garnforslag og stoffer i beskrivelsen længere nede på siden og se flere billeder af Oliva Totebag her.

Du kan også finde opskriften på Oliva Totebag som medlem af Yarnbook (Affiliatelink – hvilket betyder, at jeg får en lille kommission, hvis du opretter dig som medlem). Du kan prøve Yarnbook  gratis i 7 dage med ubegrænset adgang til mere end 600 strikke- og hækleopskrifter.

 

Kategori:

Beskrivelse

Oliva Totebag – en strikket projekttaske med stoffor

Størrelser: One size

Størrelsesguide: Taskens mål passer, hvis du overholder strikkefastheden, dog vil du nemt kunne regulere stofforet, hvis det ikke lykkes dig at overholde strikkefastheden helt. Sørg for at måle din strikkede taske, inden du klipper stof ud, så du sikrer dig, at begge dele passer sammen.

Strikkefasthed: 27 masker x 34 pinde (målt i rækken med vrangmasker) i vævestrik på pind 3,5 mm = 10 x 10 cm.

Vejledende pinde: Rundpind 3,0 mm og 3,5 mm (60 cm), strømpepinde 3,5 mm.

Taskens mål: Bund: 12 x 24 cm, højde: 28 cm.

Garnforslag: 100 g Sunday fra Sandnes Garn (50 g = 235 m) sammen med 50 g Silk Mohair, fx Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn.

Sværhedsgrad: Middel.

Opskriften sendes som PDF-fil til din mail.