Menu

Surya Yoga Socks

kr.20,00

Denne opskrift er på dansk.

Fine og hurtigtsstrikkede yogasokker til en dedikeret yogi eller blot til træning og hygge. Surya betyder sol på sanskrit og navnet er en stille hyldest til den varme og velvære både yoga og hjemmestrikkede yogasokker giver.

Yogasokkerne har et enkelt og stilfuldt udtryk og kan nemt tilpasses netop dine fødder både i skaftet, fodstykket og i omkreds.

Yogasokkerne strikkes rundt i ét stykke på rundpind med magic loop-teknik. Alternativt strikkes med strømpepinde. Først strikkes en lille ribkant. Herefter fortsættes der rundt i dobbelt perlestrik, til skaftet har den ønskede længde. Så laves hul til hælen og fodstykket strikkes, så det passer nøjagtigt til foden. Arbejdet sluttes af med en lille ribkant som i starten.

Læs mere om størrelser i beskrivelsen længere nede på siden og se flere billeder af sokkerne her.

 

Kategori:

Beskrivelse

Surya Yoga Socks – bløde og lækre yogasokker

Størrelse: S (M) L

Strikkefasthed:24 masker x 41 pinde i dobbelt perlestrik på pind 2,5 mm = 10 x 10 cm.

Vejledende pinde: Rundpind 2,5 mm (80 cm) ved magic loop-teknik, alternativt strømpepinde 2,5 mm.

Mål: Længde: 22 cm, bredde: 10,5 (12) 13,5 cm, fodstykke: 7 (7,5) 7,5 cm.

Om størrelserne: Yogasokkerne sidder løst omkring anklerne, hvor de falder naturligt til med små folder. Vælg den størrelse, der passer med omkredsen på din ankel og det nederste af skinnebenet. Strikker du til et barn, kan du med fordel vælge den mindste størrelse. Yogasokkerne kan strikkes længere, men vær da opmærksom på, at du vil have et større garnforbrug. Fodstykket skal passe nøjagtigt til din svang og må ikke dække hverken fodballe eller hæl. Mål din svang og strik fodstykket i en længde, der passer til din fod.

Garnforslag: ca. 20 (25) 30-35 g Nova fra Lang Yarn (25 g = 180 m) strikkes sammen med ca. 10 (12) 15 g silk mohair, fx Isager Silk Mohair (25 g = 212 m).

Opskriften sendes som PDF-fil til din mail.